Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.

Kérdésed adódott az antikvárium használatát illetően?
Az alábbiakban megpróbáltam kifejteni a legfontosabb tudnivalókat. 
(A “+” jelre kattintva láthatóvá válnak a válaszok)

Az oldalon való keresésre több lehetőséged is van. Ha nem szeretnéd a kategóriákon belül végigböngészni a címeket, keresd a keresés (nagyító) ikont az oldalon a jobb felső részen: 


Az ikonra kattintva megjelenik a keresősáv, amibe a mű címét, annak részletét, vagy szerző nevét beírva tudsz keresni a termékek között. 

A sikeres keresést követően a releváns termékek megjelennek a találati oldalon. 
A könyv adatait több módon is megtekintheted. Amennyiben már biztos vagy a vásárlásodban, az egérmutatóval a képre állva megjelenő “bevásárlókocsi”-ikonra kattintva máris hozzáadhatod a kosaradhoz.
Ha nem jelenik meg a kosár-ikon, az sem véletlen: a termékből több változat is elérhető. Nálunk ez jellemzően ugyanazon termék több példányát jelenti, eltérő minőségi állapotban. 

Ilyenkor érdemes a termék adatlapját megtekintened a “szem” ikonra kattintva, ahol kiválaszthatod azt az állapotot, amit szívesen feltennél a könyvespolcodra.

A “szivecske” ikonnal hozzáadhatod a kívánságlistádhoz – így gyűjtheted azokat a termékeket, amiket szívesen megvásárolnál egy későbbi időpontban.

A keresési oldalon a “szem” ikonra kattintva megjelenik a gyors-adatlap, amin a termékre jellemző összefoglaló információkat láthatod, a címmel, árral és fülszöveggel együtt. Már itt is lehetőséged van a kosaradhoz adni a kiválasztott könyvet, de ha részletesebb leírásra vágysz, esetleg megtekintenéd a könyvhöz kapcsolódó további termékeinket, arra a részletes adatlapon van lehetőséged.
A részletes adatlap eléréséhez kattints a találati oldalon a termék nevére, így megnyílik a termék-találati oldal helyén.

részletező adatlap

Ha a könyvből többféle változat is elérhető nálunk, akkor ezeket a változatokat a részletező adatlapon fogod megtalálni. A fülszöveg alatt jelennek meg a különböző állapot-cimkék, amiket kijelölve a termékfotók és az ár az aktuális állapotnak megfelelően fognak megjelenni.

 

A termék állapotának ellenőrzésére több lehetőséget adok. Mivel az antikvárium használt/régi könyvek árusításával foglalkozik, rendkívül fontosnak tartom, hogy pontos tájékoztatást kapj a vásárolni kívánt termék állapotáról. Ez azért is fontos, mert a termékszavatosság a feltüntetett, ismertetett hibákra nem vonatkozik (bővebben lásd ÁSZF).

A termékadatlapokon alján a minőségi jellemzőket röviden megfogalmazva feltüntetem (“jó állapot”, “enyhén gyűrt”, “könyvtári volt” stb.) 
Emellett az ismert hibákról fótókat is kihelyezek az adatlapokra, melyek az egérmutatóval ráállva nagyobb méretben is megtekinthetővé válnak.

Remek ötlet! 

Ha már minden részleteiben körüljártad a terméket, a termék-adatlapon kattints a  “kosrába teszem” – gombra! A jobb oldalon máris megjelenik a kosrad tartalma a szumma-árral. 

Ha még tovább vásárolnál, itt kattints a “vásárlás  folytatása” – gombra, de ha már több terméket is összeválogattál, és szeretnéd részletesebben is megtekinteni a döntésedet, válaszd a “kosár tartalma” – feliratot!

Ha eleget válogattál, a “Fizetés” – feliratra kattintva navigálhatsz a pénztárhoz.
Persze itt még mindig dönthetsz úgy, hogy teszel ezt-azt a kosaradba.

 

A kosarad tartalmát liehetőséged van ellenőrizni a vásárlásod bármely szakaszában. 
Ha a termékkereséshez használt nagyítót már megtaláltad a jobb felső sarokban, akkor közvetlen mellette láthatod a kosárkát, amin a már benne elhelyezett termékek darabszámát is láthatóvá tettem.
Erre kattintva juthatsz el leggyorsabban a kosaradig.
Ha a “kosaram tartalma” – gombra kattintottál, egy külön oldalon fog megjelenni a kosár részletes adatlapja, amin láthatod a kiválasztott könyveket részletesen.

Még egy fontos dolog foglal itt helyet: A kuponbeváltás. 
Ha rendelkezel kedvezményes kóddal, azt itt érvényesítheted. 
Érdemes rendszeresen visszalátogatnod az oldalra, mert amellett, hogy rendszeresen frissítem új árukészlettel a kínálatot, folyamatosan újabb kedvezménykuponokat is találhatsz.

 

Ha a “fizetés” gombra kattintottál a kosaradban, máris megjelenik a számlázási adatbekérő felület. 
Ha rendelkezel kuponkóddal, amit a kosárban elmulasztottál volna érvényesíteni, itt még megteheted a képernyő felső részére kattintva.
Ne feledd, nálam rendszeresen találsz kedvezményre jogosító kuponokat, ezért érdemes gyakran visszatérned.

Az adatlapon szereplő adataidra a szállításhoz van szüskég, így mint szerződéshez szükséges információt – kérlek, hogy add meg ezeket. A jobb oldali, mentazöld felületen válaszd ki a kívánt szállítási módot.
A csomagszállítás, csomagpont, automata esetén az átvételi pontot a megjelenő térképes listából tudod kiválasztani. 

A webshopban az indulás időszakában négyféle fizetési lehetőséged van:

Utánvétes fizetés kézbesítéskor: Ennek során a postai / csomagponti kézbesítés alkalmával tudod rendezni az áru és szállítás ellenértékét.

Banki átutalás: A megrendelés beküldését követően email útján kapod meg tőlem a számát, amin a vállalkozás számlaszámát is feltüntetem. A számlaszámra történő banki átutalás esetén a közleményben kérlek, hogy tüntesd fel a megrendelés számát és a nevedet. Az ellenérték beérkezését követően 72 órán belül összekészítem a csomagodat és a választott kézbesítés útján feladom részedre.

PayPal azonnali fizetés: PayPal az egyik legbiztonságosabb, és talán legrégibb online fizetési szolgáltató. Rajtuk keresztül lehetőséged van bankkártyás fizetésre, vagy ha rendelkezel PP fiókkal, akkor azonnali online fizetésre is. 

Bankkártyás azonnali fizetés: A Barion segítségével a vásárlásodat azonnal rendezheted online. A szolgáltatásnak köszönhetően adataid biztonságban vannak, a kártyaadatok részleteit nem kapjuk meg, nem tároljuk és nem látjuk, kizárólag a Barion szerverein közlekednek.

A sikeres fizetést követően 72 órám van arra, hogy a csomagot összekészítsem és az általad választott módon kézbesítésre feladjam.
Online fizetés esetén ez a leggyorsabb, hiszen az áru ellenértéke azonnal megérkezik hozzám.

Banki átutalás esetén ez szintén azonnali, hiszen az utalásod 5mp alatt a számlámra érkezik – így rajtad áll, hogy a 72 óra mikor indul.

Utánvétes fizetési mód esetén a megrendelésről azonnal értesítést kapok, így amint lehetőségem van rá, elindítom az összekészítést (72 órán belül).

Az áru feladását követően már a csomagkézbesítő gyorsaságán múlik az átfutás.

Mégis inkább személyesen szeretnéd átvenni a kiválasztott könyve(ke)t?

Üzlethelyiség hiányában ezt jelenleg előzetes egyeztetést követően tudod megtenni. A helyszín és az időpont a személyes átvételre mindig ad-hoc, így kérem ebben a rugalmasságodat, igyekszem én is alkalmazkodni.

A személyes átvételre elsősorban Pécelen van lehetőséged. 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy készpénzes fizetésre személyesen nincs lehetőség, így a termékek kifizetését követően tudod azokat nálam átvenni.

Maradt még kérdésed? Keresel, de nem találsz valamit?

Írd meg nekem!
Ha egy könyvet sehol nem találsz, adj egy esélyt, hogy segíthessek! Írd meg nekem üzenetben, mit keresel, és teszek egy próbát én is.

A gyorsabb válaszért használd a chat funkciót az oldal bal alsó sarkában!

    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×