Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.

Szívesen vásárolsz nálam?

Ha tetszik, amit nálam látsz, szívesen látogatsz vissza hozzám később is, beszélj rólam másoknak is, megéri!

Gyűjtsd a hűségpontokat!

Oldalamon vásárlásaidért hűségpontokat írok jóvá, amit vásárlási kedvezményre fordíthatsz a pénztárnál.

Minden elköltött 100 Forint után 1 hűségponttal jutalmazlak, amiket összegyűjtve a következő vásárlásod során csökkentheted a kosarad értékét.

A pénztárnál 1 Forint csökkentésért 30 pontot kell beváltanod, így a végösszeget* akár teljes egészében is rendezheted hűségpontok felhasználásával.

*A hűségpontokat szállítási díjra nem tudod beváltani, azonban 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás belföldre.

Törzsvásárlói kedvezmény

A leghűségesebb vásárlóimnak egyedi 5% -os kedvezménnyel kedveskedem. A "hűséges könyvmentő" - titulust 500 hűségpontért tudod kiváltani (regisztrált vásárlóimnak a "fiókom"-oldalon elérhető), az 5% kedvezmény ezt követően minden termék árából automatikusan levonásra kerül.

Oszd meg a kedvezményt
Ajánlásodért további pontokat kapsz

Ajánld a boltot barátaidnak, ugyanis első vásárlásukért 50 pontot írok jóvá a profilodon. Sőt, ha ajánlásod alapján regisztrálnak, 20 pontot kapnak tőlem csak a regisztrációért. Küldd el a profilodban található egyedi ajánlási címet ismerősödnek, és ha ezen keresztül regisztrálnak, a jutalom mindkettőtöknek jár.

Ajánlok!
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []