Hohó, mindig van hová fejlődni. 
Gondolkodtunk kicsit, és kinyitottuk a fülünket is a Nagyérdemű felé, és máris eszközöltünk egy hasznos újítást. Hogy mit is?

A szemfülesebbek már észre is vették, hogy a főmenüben elrejtettünk számos hasznos szűrőt. 
Ezek egyike a kiadói sorozatok különbontása, hogy még egyszerűbb legyen a böngészés, a másik  pedig a szerzők nemzetisége szerinti bontás. 
Utóbbi néha okozott némi fejtörést, hiszen az egykori SZU, vagy Csehszlovákia országaiban született szerzőket mégsem sorolhatjuk be a mai megfelelőjük szerint, ígyhát gondolkodjatok Ti is így, ha korabeli szerzőt kerestek.

Van emellett egy igen hasznos aloldalunk,  a szerzők -nem-is-olyan-kicsi tablója: itt százával hemzsegnek azok az írók, költők, szerzők, akiktől a készletünkben már volt vagy van legalább egy mű, kötet vagy közreműködés. 
Ne aggódjatok, a lista képekkel is bővül idővel.

Szeretnéd a legfrissebb beérkezésket látni, mert a teljes árukészletünket kívülről fújod már? 
Nem elég a főoldalon megjelenő körhinta 14 eleme?
Akkor jó hírem van számodra:
A főmenüből elérheted a legfrissebb beérkezések listáját, ahol folyamatosan a 100 legújabb feltöltést böngészheted. 
A lista folyamatosan frissül, amint új terméket adunk a készlethez, így akár el is mentheted könyvjelzőként.

Mégis inkább az összes terméket szeretnéd látni, kategóriákra bontva? Kattints a “minden termék” menüpontra és máris megtalálod a jól megszokott termék-összefoglaló oldalt.

Maradt még kívánságod?

Minden igényt, észrevételt szívesen fogadunk a továbbiakban is, hiszen a célunk a vásárlói igényeknek való tökéletes megfelelés. Keress minket Instagramon, Facebook-on, írj nekünk e-mailt, vagy csak üzenj itt az oldal bal alsó sarkában található chatrobotunkon keresztül, minden visszajelzést örömmel fogadunk!