Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.
Kívánságlistára

A ​lovaglás kézikönyve

Szerző:

2999 Ft

A ​lovassportok manapság egyre népszerűbbek. Nem is csoda, hiszen ez a sport egyrészt kiváló társas tevékenység, másrészt egyike azon kevés sportágaknak, ahol férfiak és nők azonos eséllyel versenyezhetnek. A lovaglást bármely életkorban el lehet kezdeni, és egy egész életen át örömet adhat nekünk és egész családunknak.

A lovaglás kézikönyvéből elsajátíthatjuk a lovaglás alapjait, segítségével élvezetesebbé tehetjük a ló- és lovassportot, fejleszthetjük technikánkat, és önbizalmat meríthetünk még nagyobb kihívások elé nézve. Zoe St Aubyn a kezdőknek szóló alapoktól kezdve a haladóknak való technikákig és taktikákig olyan eszközöket ad az olvasó kezébe, amikkel lovaglótudását a legnagyobb mértékben fejlesztheti.

Ez a több mint 350 színes fényképet és könnyen áttekinthető ábrát tartalmazó, a teljesség igényével készült, érthető kalauz, lépésről lépésre haladó feladatokat és gyakorlóprogramokat kombinál, hogy a lovassportot minden oldaláról felfedezhessük. Témái között szerepel:

– A megfelelő lószerszám kiválasztása
– Lovunk megértése és gondozása
– Különböző lovaglópozíciók és -technikák gyakorlása
– Haladó lovasok gyakorlatai
– A leginkább hozzánk illő lovassport megtalálása
– Kalauz a világ ló- és pónifajtáihoz

Zoe St Aubynt életreszóló szenvedély és érdeklődés köti a lovakhoz, ugyanis ötéves kora óta lovagol mind hobbi-, mind versenyszinten. A szerző az egyik vezető angol lovasmagazin tulajdonosa és kiadója. Rengeteget dolgozott ló- és lovasedzőként, különösen a military sportágban, és behatóan foglalkozott a lovak hidroterápiás kezelésével.

1 készleten

Csomagfeladás 2-3 napon belül
SKU Np-169

jó állapotú

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A ​lovaglás kézikönyve” értékelése elsőként

Könyv információ

ISBN
9789632440408
Kiadás éve
2008
Kiadó
Scolar
Kötés
puhafedeles
Nyelv
magyar
Oldalszám
192
Szerző
Zoe St Aubyn
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []