Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.
Kívánságlistára

A ​skorpió ház

Szerző:

599 Ft

Klónok, ​mikrochip-vezérelte élő halottak, drogbárók és egy furcsa, falanszterszerű világ, amelyet mintha Asimov és Orwell együtt találtak volna ki: ez ÓPIUMORSZÁG. Ami félelmetes Nancy Farmer regényéhen, hogy bár a jövőben játszódik, mégis a szereplők, a helyszínek és az emberi problémák mind nagyon maiak. Szabad-e beavatkozni a genetikába, illetve szabad-e ezzel visszaélni bármilyen cél érdekében? Áldás vagy átok a tudományos kutatások eredmenyei? A Skorpióház „lakóinak” sorsa más és más választ sejtet. Matt, aki az Alacrán család birtokán megvetett klónként nevelkedik, csak lassan ébred rá környezetének hazugságaira, ám akkor már majdnem késő: patrónusa, egy száznegyven éves aggastyán a fiú szerveinek felhasználásával szeretné meghosszabbítani sajat életét.

Matt azonban felveszi a harcot a mások által diktált rend ellen, és barátai segítségével elszökik a hajdani Mexikó területére, ahol számtalan idegborzoló kaland után végre felfedik előtte az igazságot. Mi több, immár szó szerint a kezében tartja Ópiumország jövőjét, hiszen csak meg kell érintenie a megoldás kulcsát jelentő DNS-leolvasót: A SKORPIÓ JELÉT.

A misztikus történet barátságról, túlelésről, bosszúról, és reményről szól. A varázslatos sci-fi kalandregény legalább annyira fog tetszeni a fantasy-t kedvelő fiatal olvasóknak, mint a sci-fi rajongó felnőtteknek. Számos irodalmi elismerés mellett (Michael L. Printz Award 2003, Newhery Honor 2003) 2002-ben elnyerte az amerikai National Book Award díjat. A Warner Brothers filmet forgat a regényből.

1 készleten

Csomagfeladás 2-3 napon belül
SKU Garnar-2-54
Címke

enyhén kopott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A ​skorpió ház” értékelése elsőként

Könyv információ

ISBN
963936794X
Kiadás éve
2006
Kiadó
Trivium
Kötés
puhafedeles
Nyelv
magyar
Oldalszám
416
Szerző
Nancy Farmer
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []