Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.
Kívánságlistára

Az ​emberi test 1-2.

999 Ft1199 Ft

A ​Gondolat Kiadó átnyújtja az olvasónak Az emberi test című mű hatodik, átdolgozott kiadását.
Mennyiben jelent újat ez a kiadás? Megváltozott a könyv szerkezete. Az egyes fejezetek más sorrendben követik egymást, jobban megfelelnek a logikai követelményeknek, ezzel érthetőbbé téve a szerkezet egységét és koordináltságát. Az utolsó kiadás óta – mint minden tudományban – igen nagy fejlődés tapasztalható. Számos új ismeret más megvilágításba helyezi az egész szervezet működését. Különösen nagy előrelépés történt a molekuláris szinten lejátszódó folyamatok megismerésében.
A szerzők külön fejezetet szántak az immunbiológiának, az orvostudomány rohamosan fejlődő ágának, amely a szervezet védekező mechanizmusát vizsgálja biokémiai alapon.
A kötet szerzői nagyrészt gyakorló orvosok vagy kutatók. A saját szakterületén mindegyik kiváló szakember, így az olvasó olyan ismereteket kap, amelyek megfelelnek a korszerű biológia és orvostudomány mai állásának, nem hallgatva el azt sem, hogy még sok, kutatásra váró feladat van.
Napjainkban egyre többen foglalkozunk az egészséges életmód kialakításával. Ehhez feltétlenül ismerni kell szervezetünk normális és kóros működését. Ehhez kíván a könyv segítséget nyújtani, közérthető formában megismertetni azt, amit ma a megfelelő egészségügyi kultúrával rendelkező embernek tudnia kell.
Nem célja a könyvnek, hogy bárki ennek alapján „öngyógyítást” végezzen, de hozzásegít ahhoz, hogy ne menjünk el olyan jelenségek mellett, amelyek feltétlenül orvoslásra szorulnak. A tudományos leírások mellett igen sok érdekességet is tartalmaz a kötet. Számos fotó, ábra és táblázat segíti az olvasót a megértésben.
Reméljük, a régi olvasók sok újdonságot találnak a kötetben, az újak pedig szívesen ismerkednek meg az emberi test csodáival.

Csomagfeladás 2-3 napon belül

több állapotú

További információk

Állapot

enyhén kopott, sérült védőborító

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az ​emberi test 1-2.” értékelése elsőként

Könyv információ

ISBN
9632810678
Kiadás éve
1982
Kiadó
Gondolat
Kötés
keménykötésű
Nyelv
magyar
Oldalszám
1370
Szerző
Obál Ferenc (szerk.)
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []