Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.
Kívánságlistára
-39%

Forgó ​táncparkett

Original price was: 299 Ft.Current price is: 185 Ft.

A ​Forgó Táncparkett allegórikus cím. Az emberi sorsok forgását jelzi, ahogy forognak körbe-körbe. Az irigység, mint vezérlő motívum – mindenki irigyel valakit, mert nem is sejti, hogy mi rejlik a külszín mögött…
A regény színhelye: New York, Hong Kong, Genf, Párizs és Hollywood. A történet New Yorkban kezdődik egy elegáns night clubban, ahol megismerjük Veronikát, a balerinának készülő fiatal magyar lányt. A következő fejezet már Hong Kongban játszódik ahol a regény másik hősnője, Glória, az előkelő angol szépség, találkozik a szerelemmel…
Érdekes portré Karen, a svéd újságírónő, aki kémek és ellenkémek hálójában vergődik. Genfben találkozik Hildegardeval, egy orvos feleségével, akinek csak mélységes Isten-hite ad erőt elviselni a rárótt szörnyű megpróbáltatást.
A legérdekesebb szereplő Yvonne Ferrat, a francia filmsztár, aki egyik házasságból a másikba menekül. Egy párizsi szépségversenyről került Hollywoodba, ahol a hazugságokból és reklámokból felépített karrierek mögött sötétlik a mély erkölcsi fertő.
Yvonne nászéjszakája Las Vegasban a világ elsőszámú hősszerelmesével a regényírás magasiskolája.
Roger, az őszülő halántékú festőművészt, Yvonne ötödik férje; Nelson, a csinos angol titkár; Miek Newman a hollywoodi ügynök; Ramon Jesus Rodrigez, a dél-amerikai milliomos; Dr. Gaerner, a genfi orvos; Miklós, a magyar zongorista – mind szinte kilépnek a regény oldalairól, élménnyé varázsolva az olvasó minden pillanatát.

1 készleten

Csomagfeladás 2-3 napon belül
SKU Gs-15-1
Címke

enyhén kopott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forgó ​táncparkett” értékelése elsőként

Könyv információ

ISBN
9637845364
Kiadás éve
1990
Kiadó
Corvin Hungarian Books
Kötés
puhafedeles
Nyelv
magyar
Oldalszám
280
Szerző
Claire Kenneth
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []