Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.
Kívánságlistára

Kheopsz

499 Ft

Bizonyára ​emlékezetes még a szerte Európában és most már nálunk is egyre népszerűbb Georges Fleury: Kutyatörténetek c. könyve, amely éppen egy évvel ezelőtt jelent meg és vitathatatlan, gyors sikert aratott.
A Kheopsz, egy mentőkutya élettörténete c. legújabb Fleury-könyvnek ezúttal egyetlen kutya a hőse. A világhírű, tragikus sorsú Kheopsz még ma is a világ leghíresebb mentőkutyája, aki hol alpinisták életét, hol pedig a mexikói földrengés áldozatait – gyerekeket és súlyosan sérülteket – mentett meg a biztos haláltól. Filmek sora mutatta be különleges képességeit, ezek közül nem egy a nálunk is fogható nyugati csatornák műsora.
A kiváló mesélő, Georges Fleury ezúttal különös módon figyel arra, hogy a mentőkutya történetei során elsősorban az állat rendkívüli képességei kerüljenek a középpontba. Így derül ki, hogy Kheopsz az egyetlen kutya,m aki már egészen kicsi korában önszorgalomból tanult, mindig újra és újra kezdte a gyakorlatot, mindaddig, amíg tökéletesen meg nem oldotta a a feladatot. A könyvben szép számmal vannak izgalmas, majdhogynem hátborzongató történetek, üldözéses és életveszélyes jelenetek és kalandok.
A megható és kedves történetek hőse, a francia állami kitüntetés birtokosa bizonyára minden kutyakedvelő kedvence lesz Magyarországon is.

1 készleten

Csomagfeladás 2-3 napon belül
SKU Gs-13-8
Címke

enyhén gyűrt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kheopsz” értékelése elsőként

Könyv információ

ISBN
9638340436
Kiadás éve
1993
Kiadó
Pesti szalon könyvkiadó
Kötés
puhafedeles
Nyelv
magyar
Oldalszám
204
Szerző
Georges Fleury
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []