Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.
Kívánságlistára

Réztábla ​a kapu alatt

Szerző:

299 Ft399 Ft

Kultikus, ​díjnyertes regény hivatástudatról, züllésről, szerelemről, pénzről, csalódásról és reményről.

Dr. Andrew Manson, egy fiatal és idealista skót orvos az orvosi hivatás kihívásai között vívódik a két világháború közötti Walesben és Angliában. Friss diplomával a zsebében érkezik Skóciából a walesi bányavidékre. Hamar ráébred, hogy elméleti képzettsége veszélyesebb, mint ha teljesen tudatlan volna, ezért igyekszik minél több tapasztalatot szerezni és a gyakorlatból tanulni, hogy igazán jó és hasznos orvos váljék belőle. Segítségére van ebben áldozatos felesége és egy hányatott sorsú kollégája is.

Hét esztendővel később Londonban találjuk – ahol megszédíti az anyagi gyarapodás lehetősége. Türelmesen hallgatja a gazdag hipochondereket, és észre sem veszi, hogy a valódi betegek számára már nincs ideje.

A jómód felé vezető erkölcsi züllés útján egy tragédia állítja meg. De idejében-e?

Minden idők egyik legsikeresebb bestsellerét veheti kezébe az olvasó. A szerző orvosként szerzett tapasztalataiból merítő történet bátran szembeszállt a hagyományos orvosi etikával, és az angol Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) megalakulásának egyik inspirálójaként jegyzik.

A Réztábla a kapu alatt világszerte számos sikeres film-, rádió- és televíziós produkció alapjául szolgált. 1983-ban Oscar-díjra jelölt film készült belőle.

Csomagfeladás 2-3 napon belül
SKU nincs adat
Címkék ,

Többféle állapotban

További információk

Állapot

enyhén gyűrt, Erősen gyűrt

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Réztábla ​a kapu alatt” értékelése elsőként

Könyv információ

ISBN
9633070740
Kiadás éve
1987
Kiadó
Árkádia
Kötés
puhafedeles
Nyelv
magyar
Oldalszám
558
Szerző
A. J. Cronin
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []