Barion Pixel
Betöltés
Személyes átvételre jelenleg Pécelen van lehetőség.
Kívánságlistára

Házi ​gyógymódok

599 Ft

A ​könyv mindennapi egészségügyi problémákra ad könnyen érthető tanácsokat.
A tájékozódást jól kezelhető mutató segíti.
Bevezetés:
Ha száműznék egy lakatlan szigetre, és magával vihetne egyetlen egy olyan könyvet, amelyikben választ kap bármilyen, az egészségével kapcsolatos kérdésre, úgy azt ajánljuk, hogy válassza ezt a kötetet.
Könyvünk valóságos csodaszer nyomtatott formában, figyelemre méltó, hatékony és sokoldalú. Célja, hogy önt és milliókat hozzásegítse a gyógyuláshoz. Orvosok és egészségügyi szakemberek kikristályosodott tapasztalatait és bölcsességét nyújtja, közreadva legjobb gyógyító módszereiket betegségek tucatjainak kezelésére. A módszerek egyszerűek, bárki számára hozzáférhetőek és gyakorlatilag veszélytelenek.
Hogyan született ez a csodaszer? A kötet szerkesztői hónapokat töltöttek azzal, hogy orvosi szaktekintélyeket kérdeztek meg házi gyógymódokról, olyanokról, amelyekkel az olvasók maguk tudják enyhíteni panaszaikat. A megkérdezett szakértők válaszoltak: 27 házi módszert soroltak fel a koleszterinszint csökkentésére, 18 otthoni gyógymódot aranyérre, 38 eljárást, amivel a csípések okozta fájdalmat enyhíthetjük, 14 ötletet, hogy az övsömör okozta kínokat elviselhetőbbé tegyük. Összességében több mint 2300 módszert sikerült így összegyűjteni több mint 130 betegség vagy panasz enyhítésére, és ez nem kevés!
William Gottlieb, ismert újságíró így nyilatkozott: „Tizennégy éve foglalkozom egészségügyi újságírással, több ezer cikket és könyvfejezetet írtam; olvastam több száz, a laikusoknak szóló orvosi könyvet, de még nem találkoztam a gyógymódok és ötletek ennél teljesebb, praktikusabb gyűjteményével. Amennyiben csak egyetlen könyvet vihet magával arra a bizonyos lakatlan szigetre – vagy az otthoni könyvespolcára szeretné kiválasztani a legmegfelelőbb gyógyító társat – azt javasolom, válassza ezt a könyvet.” Az orvosok, akikkel beszéltünk, ugyanezt ajánlanák.

Elfogyott

Csomagfeladás 2-3 napon belül
SKU Garnar-3-4

jó állapotú

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Házi ​gyógymódok” értékelése elsőként

Könyv információ

ISBN
9638475854
Kiadás éve
2003
Kiadó
Readers Digest
Kötés
keménykötésű
Nyelv
magyar
Oldalszám
640
Szerző
Hodinka Barbara (szerk.)
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×
    []